Ammattiosasto hallitus ja plm tiedottaa - elokuun tiedote

9.8.2019

7.8.19

Tehy Selänne ammattiosaston hallitus ja plm tiedottaa- elokuun tiedote

Ammattiosaston hallituksen kokoukset käynnistyivät tälle loppukesälle ja alkusyksylle eilen. Monia asioita oli käsittelyssä ja tässä muutama tiedoksi

 

· Levin reissu lähestyy. Siitä lähtijät saavat meiliä ilmoittamaansa meiliosoitteeseen. Karkea aikataulu on lähtö perjantai-aamuna aikaisin 20.9 ja paluumatkalle lähtö huoneiden luovutuksen jälkeen.

Omavastuu tulee olla maksettu ennen matkaa, siitä kirjeessä sitten tarkemmin. Majoitustoiveet on otettu huomioon.

 

· PÄIVITTÄKÄÄ KAIKKI Tehyläiset jäsentietoihinne ainakin yksi sähköpostiosoite! www.tehy.fi sivustolle kirjautumalla pääset muokkaamaan jäsentietojasi. Apua voi tarvittaessa kysyä hallituksen jäseniltä tai luottamusmiehiltä.

 

· Oulussa tapahtuu; Lauantaina 10.8.19 Pride-kulkue ja tehyn aluetoimistolla tavattavissa Tehyn pj Millariikka Rytkönen ennen kulkuetta. kts tarkemmin joko tehyn www sivut tai ammattiosaston fb sivulta asiasta.

 

· Tulossa sääntömääräisessä syyskokouksessa hallitusvaalit ja ammattiosaston puheenjohtajavaali. Nyt sinulla on hieno mahdollisuus lähteä mukaan Tehyn toimintaan J Tehy= sen jäsenet. Hallitus hoitaa sääntömääräisiä asioita kokouksissaan mutta myös järjestää ammattiosaston jäsenille virkistystoimintaa/reissuja. Tai mitä muuta ikinä voisit keksiäkkään mitä me Tehyläiset voitaisiin tehdä paikallisesti joka saisi jäsenistöämme hyödyntämään jäsenmaksunsa paremmin. Kysele nykyisiltä hallituksen jäseniltä tai luottamusmiehiltä tarkemmin jos kiinnostuit. Vaaleista tulee ohjeet lähempänä ajankohtaa.

 

· Sääntömääräinen syyskokous tänä vuonna Pyhäjärvellä. Laitahan kalenteriin jo päivä torstai 14.11.19

 

· Ammattiosasto tukee tänäkin syksynä liikunta-tai muita kansalaisopiston kurssien harrastusmahdollisuuksia 10 eur/jäsen. Etu käytettävissä 1 x /syksyllä. Ohjeet tulee lähiaikoina. Neuvottelemme vielä edun mahdollisesta laajentamisesta aiemmasta eri palveluntarjoajille Selänteen ao:n toiminta-alueella.

 

· Jos olet jäämässä eläkkeelle, ole ystävällinen ja laita meiliä asiasta, ao:n pj Kirsi Kärkkäiselle tai plm Nina Pulkkiselle- ao muistaa eläkelahjalla työelämästä ansaituille vapaille siirtyviä jäseniään ja emme saa asiaa mitenkään muuten tietoomme.