Ammattiosaston hallituksen vaalit

30.9.2019

TEHY SELÄNTEEN AMMATTIOSASTON PUHEENJOHTAJA - JA HALLITUSVAALI 2019

Lähde vaikuttamaan yhteisiin asioihimme!

Mikä ihme on ammattiosaston hallitus ja mitä se tekee?

Ammattiosasto muodostuu työorganisaatiosi ja/tai ao:n toimialueen (Pyhäjärvi, Reisjärvi, Haapajärvi, Kärsämäki) Tehyläisistä jäsenistä. Ammattiosasto on rekisteröity yhdistys ja toimii ”ison Tehyn” linjausten mukaisesti mutta itsenäisenä yhdistyksenä. Hallitus kokoontuu n. kerran kuukaudessa (ei kesäaikana yleensä) ja sääntömääräiset kevät-ja syyskokoukset. Ammattiosaston toiminta on juuri niin virkeää kuin sen hallitus on.

Hallituksen tehtävä on toteuttaa toimintasuunnitelmaa jonka syyskokous hyväksyy. Toimintasuunnitelmassa seuraavalle vuodelle on perinteisesti ollut jäsenten virkistystoiminta (yhteisiä matkoja) ja mahdollisten jäsenetujen hankkiminen sekä toteuttaa paikallista työpaikan edunvalvontaa- että ”ison tehyn” linjaamia tavoitteita.

Ao hallitus järjestää jäseniltoja eri teemoilla liittyen esim. työpaikan muutostilanteisiin. Hallitus toimii kiinteässä yhteydessä Tehyläisten valittujen luottamusmiesten kanssa. Hallituksen tärkein tehtävä on paikallinen edunvalvonta; ao neuvottelee työnantajan kanssa ja päättää esim. paikallisten sopimusten hyväksymisestä.

Syyskokouksessa läsnäolevat jäsenemme valitsevat ammattiosaston hallituksen vaaleilla toimialueen jäsenistä jotka ovat ehdolla ja hallituksen puheenjohtaja erillisellä äänestyksellä. Hallitukseen valitaan 8 varsinaista ja 8 yleisvarajäsentä puheenjohtajan lisäksi.

 

Miten pääsen mukaan?

Täytä ehdokasasiakirja jonka löydät ao:n nettisivuilta https://ao716.tehy.fi osoitteesta ammattiosaston vaalit otsikon alta. Toimita asiakirja vaalilautakunnan pj:lle suljetussa kirjekuoressa 31.10.19 mennessä. Ehdokasasettelu on 17.10- 31.10.19 välisenä aikana. Kirjekuoreen: vaalilautakunta/Nina Pulkkinen, dialyysi, Männistönkatu 6, 85800 Haapajärvi

Voit tarkistaa äänioikeutesi sähköpostitse marika.ylinen@selanne.net 17.10. – 24.10.2019

Vaalilautakunta tarkistaa vaaliasiakirjat 4.11.19

Vaali järjestetään SYYSKOKOUKSESSA 14.11.19 klo 18 Pyhäjärven Verkkorannassa

Jos et juuri hallitushommiin halua alkaa niin voit aina ilmoittautua työyksikkösi yhdysjäseneksi, yhdysjäsenen hommat ovat ”helpot” ; toimia jäsentiedotteiden ym. tiedonkulun varmistajana yksikössään. Koulutusta toimintaan saa ja ”isoTehy” järjestää yhdysjäsenille myös omia koulutuspäiviä. kts ao nettisivut yhteystiedot ja laita viestiä pj:lle tai hallituksen jäsenelle jos olet kiinnostunut!

T: Tehy Selänteen ao hallitus

lisätietoja ao pj Kirsi Kärkkäinen (p.0400-145716)  ja muut hallituksen jäsenet