Tehy Selänteen ammattiosaston tiedote: Ajankohtaiset asiat

21.10.2020

TEHY SELÄNTEEN AMMATTIOSASTON TIEDOTE: AJANKOHTAISET ASIAT

 

· Muistutus: esimiehille koulutusta tarjolla- kts. aiempi ammattiosastolta tullut tiedote tai suoraan Tehystä saamasi kutsukirje. Ilmoittautumiset 1.11.20 erillisen linkin kautta. Jos sinulla ei ole linkkiä, laita pikaisesti meiliä ao pj Kirsi Kärkkäiselle tai plm Nina Pulkkiselle- välitämme linkkipyynnön Tehyn aluetoimistolle.

 

· Jatka YHDYSJÄSENENÄ tai ala uudeksi yhdysjäseneksi yksikköösi! kts ao. nettisivuilta asiasta- tarjolla koulutuswebinaari, osallistumalla koulutukseen ja alkamalla yksikkösi Tehyn yhdysjäseneksi – on mahdollisuus reppupalkintoon. Ilmoittautumiset 8.11.20 mennessä entiset yhdysjäsenet jos olette jo saaneet linkin suoraan tai 1.11.20 mennessä uuudet joilla ei vielä koulutuslinkkiä.

 

· TERVETULOA AO 716 ry:n SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN SYYSKOKOUKSEEN 19.11.2020 klo 18. Kokous pidetään vallitsevien olosuhteiden vuoksi TEAMS:lla eikä perinteistä jouluruokailua järjestetä koronatilanteen takia. Ilmoittaudu kokoukseen ammattiosaston nettisivujen kautta 9.11.20 mennessä. Saat viikolla 47 linkin kokoukseen. Kaikki osallistujat saavat pizzalahjakortin/tai vast. haluamalleen Selänne-alueen paikkakunnalle ja Tehy tuotteita. Arvonta myös osallistujien kesken.

 

Tuotannolliset ja taloudelliset yhteistoimintaneuvottelut:

 

Yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet. Työnantaja (kuntayhtymänjohtaja) tekee neuvottelujen jälkeen esityksen kuntayhtymähallitukselle minkälaisia muutoksia suunnittelee mahdollisen palvelurakenneuudistuksen osalta ja/tai lomauttamisesta. Lopullisen päätöksen tekee yhtymävaltuusto, jos asia etenee sinne, marraskuussa.

 

Tehy Selänne järjestää jäsenillan liittyen ajankohtaisiin asioihin TEAMS jäseniltana. Jäsenillassa on mahdollisuus esittää yt-prosessiin ja mahdollisiin seurauksiin liittyviä kysymyksiä. Kysymyksiä voi laittaa myös etukäteen pääluottamusmiehelle nina.pulkkinen@selanne.net . Kysymyksiin vastataan sitten jäsenillassa. Käsitellään myös muita ajankohtaisia asioita.

 

Jäsenilta keskiviikkona 4.11.20 klo 18 . Ilmoittautumiset ammattiosaston nettisivujen kautta https://ao716.tehy.fi 1.11.20 mennessä ja saat linkin jäseniltaan 45 viikon alussa.

 

Tehy Selänteen ao hallitus