TÄRKEÄÄ TIETOA hyvinvointialueelle siirtyville Tehyläisille!

16.12.2022

 
 

16.12.2022

 

Lue selaimessa

 
 
 
 
 
 
 

Käy tarkistamassa omat palkka- ja henkilötiedot, jotta varmistat tammikuussa itsellesi oikean palkan! 

Tiedot tarkistetaan henkilöstöhallinnon HR-työpöydältä Hessusta, jonne sinun tulee kirjautua työnantajaltasi saamillasi tunnuksilla. Hessuun pääset tästä linkistä:

Ohjeet henkilöstölle tammikuun palkan tarkistukseen — Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue

Mikäli linkki ei toimi, löydät sen ja muuta lisätietoa asiasta verkkosivuilta: pohjois-pohjanmaanhyvinvointialue.fi - Henkilöstölle-Materiaalit-Ohjeet henkilöstölle tammikuun palkan tarkistukseen.

 
 
 
 
 

Tehyn jäsenmaksuperintä ei näy Hessun sivuilla, joten Tehyn jäsenmaksun perintä tulee tarkistaa tammikuun palkkalaskelmastasi. 

Mikäli tammikuun jäsenmaksua ei ole osaltasi peritty, voit maksaa jäsenmaksun kirjautumalla tehy.fi asiointipalveluun joko jäsennumerolla tai pankkitunnuksilla

Etusivun oikopolut -osiosta on pikalinkki ’Tarkista ja maksa jäsenmaksusi’ -> siirtyy jäsenmaksut ja jäsenmaksun maksaminen. Maksa puuttuva jäsenmaksu jäsenmaksulaskurin avulla.

Mikäli Tehyn jäsenmaksua ei peritty tammikuun palkastasi, voit lähettää työnantajalle jäsenmaksuperinnän valtakirjan seuraavasti:

  1. Tehy.fi > Asiointipalvelu etusivun oikopolut -osiosta on pikalinkki ’Perintävaltakirja työnantajalle’ -> siirtyy ’työsuhdetietoihin’
  2. ’Työsuhdetiedoissa’ lähetä’ painikkeella saat lähetettyä jäsenmaksuperinnän valtakirjan palkanlaskentaan

Tarkista palkkalaskelmasi säännöllisesti!!

Vastuu jäsenmaksun maksamisesta ja maksun oikeellisuudesta on jäsenellä.