Maaliskuun ammattiosastotiedote

30.3.2023

Tehy Selänne tiedote 30.3.2023

 

Ammattiosaston sääntömääräinen kevätkokous on 20.4.23 klo 18 Reisjärvellä. Osoite: Väinölä, Rönöntie 15, 85900 Reisjärvi-

Käsitellään sääntömääräiset asiat ja tilinpäätös. Kimppakyydit Haapajärveltä ja Pyhäjärveltä korvataan. Tarjoilun takia ilmoittautumiset ammattiosaston nettisivulle https://ao716.tehy.fi

Lähde mukaan kuulemaan miten oman alueesi ammattiosasto on toiminut viime vuodenpuolella ja kuulemaan ajankohtaiset asiat Pohteen kuvioista pääluottamusmiehen kertomana.

Kerätkää yksiköstänne Tehyläisiä ja lähtekää porukalla tai jos olet uusi työpaikkamme Tehyläinen, lähde tutustumaan meihin kollegoihin eri paikkakunnilta ja ysiköistä, pienen iltapalan äärelle.

HÄLYTYSRAHA-ASIAA: muistathan, että 3.4.23 alkavalla listalla noudatetaan korotettua hälytysrahaa sopimuksemme mukaisesti. Hälytysrahasopparin löydät Ilonasta (intra) tai ammattiosastomme nettisivuilta (osoite ylempänä). Sisäisen keikan linjauksen mukaisesti, meidän alueella toiseen yksikköön tehtävästä vuorosta maksetaan ylityökorvaus ja hälytysraha.

Tuotannolliset – ja taloudelliset YT neuvottelut ovat käynnissä edelleen liittyen pääsääntöisesti esihenkilö-, tiiminvastaava tms nimikkeellä oleviin- ja joihinkin asiantuntijatehtäviin. Näissä neuvotteluissa Tehyläisiä edustaa plm Jukka Kanto, plm Eeva Honkanen ja plm Nina Pulkkinen sekä ao pj Outi Puoskari (Pohde alueen tehyn ammattiosastojen nimeämät neuvottelijat).

Jos sinulle on tullut kuulemiskutsu tähän YT prosessiin liittyen, voit ottaa mukaan kuulemiseen luottamusmiehen. Ota meidän alueella asiassa yhteyttä joko plm Nina Pulkkiseen,lm Suvi Kopolaan tai lm Taina Kankaanpäähän. etunimi.sukunimi@pohde.fi.

Kaikissa muutokseen liittyvissä epäselvyyksissä, jotka koskevat työtehtävääsi tai työsuhteenehtoja, voit olla yhteydessä meihin luottamusmiehiin. Tällä hetkellä pääluottamusmiehellä on ruuhkaa sähköpostiyhteydenotoissa ja meileihin vastataan hieman viiveellä. Kuulemisiin liittyvä neuvonta ja avuksi kuulemisiin mukaan meneminen, menee pääsiäisviikolla tehtävälistan kärkeen.

REISJÄRVELLÄ kirjastossa on esillä 16.4.23 asti Meeri Koutaniemen ja Tehyn yhteinen KASVOKKAIN näyttely. ” Näyttely esittelee hoitoalan ja varhaiskasvatuksen työntekijöiden omakohtaisia kokemuksia ammattinsa merkityksellisyydestä itselle ja yhteiskunnalle. Näe ihmiset kuvien ja tarinoiden takana”. Käyhän tutustumassa!

Ao hallitus ja luottamusmiehet